Offertes opstellen

Eenvoudig en snel opstellen

Snel, netjes en correct competitieve offertes opstellen is essentieel voor elk bedrijf om potentiële klanten te overtuigen. Met onFact kost je dat weinig moeite. Je gebruikt immers de bestaande producten en prijzen uit je eigen productlijst. Die vul je waar nodig aan met specifieke, op de klant toegespitste informatie. Ontvang je gelijkaardige offertevragen in de toekomst, dan maak je met één klik een kopie en pas je de gewenste informatie aan.

Een uitgebreide offerte met opties deel je eenvoudig op via subtotalen. Voor een werfadres of bijzondere informatie voorziet onFact specifieke velden.

Offertes accuraat opvolgen

Offertes worden best van zeer nabij gevolgd. Elke offerte draagt een eigen volgnummer met datum en referentie voor eenvoudige opvolging. onFact wijst automatisch de nog lopende offertes aan, zodat je de klant kan contacteren voor een aanvullend verkoopgesprek. Ook je aanvaarde of zelfs uitgevoerde maar nog te factureren offertes zijn duidelijk zichtbaar, zodat facturatie snel kan volgen.

Van offerte naar factuur in één klik

Een klassieker in veel ondernemingen is het uitstellen en bundelen van de facturatie. Zijn diensten en/of goederen geleverd, factureer dan meteen zodat je sneller betaald wordt! Kopieer de offertegegevens met slechts één klik naar een factuur of voorschotfactuur. Die krijgt automatisch de gepaste datum en het eerstvolgende factuurnummer. Zo zet je in enkele seconden een offerte om naar de definitieve factuur. Nog enkel met onFact doorsturen naar de klant!

Online aanvaarden en ondertekenen

Klanten kunnen je offertes makkelijk online ondertekenen en op die manier aanvaarden. Ze plaatsen hun handtekening en jij wordt meteen via e-mail verwittigd. Omdat klanten op die manier makkelijk je offertes kunnen aanvaarden, is de slaagkans voor je verkoop niet alleen groter, maar verloopt er ook minder tijd tussen offerte en verkoop. Bovendien heeft jouw onderneming zo altijd nuttige bewijsstukken en vermijd je betwistingen.

ONFACT = topservice. Prima backoffice en prima software, no nonsens en service is ongelofelijk. Een mailtje en bijna meteen wordt het proble...

Peter Vleugels
Peter Vleugels
★ ★ ★ ★ ★

Start met offertes maken